TOP
aboutcover

Σχετικά με εμας

Η πολυβραβευμένη

εταιρεία εταιρικών ταξιδιών στην Ελλάδα

Η ιστορία μας
Η Mideast Travel Worldwide είναι μια βραβευμένη εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών που εδρεύει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στον κλάδο των ταξιδιών και του τουρισμού τα τελευταία 39 χρόνια. Η ιστορία μας ξεκινάει το 1983 όταν η οικογένεια Mousbeh αποφάσισε να ιδρύσει ένα ταξιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τόσο των εγχώριων όσο και των διεθνών ταξιδιωτών. Ξεκινώντας αρχικά ως μια οικογενειακή επιχείρηση 4 μελών, η Mideast Travel Worldwide σημείωσε ταχύτατη εξέλιξη χρόνο με το χρόνο, βελτιώνοντας την ποιότητα των προσφερόμενων ταξιδιωτικών υπηρεσιών, δημιουργώντας εποικοδομητικές και αξιόπιστες συνεργασίες με εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού και αυξάνοντας εκθετικά την πελατειακή της βάση. Σήμερα, η Mideast Travel Worldwide είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών στην Ελλάδα με εργατικό δυναμικό που ξεπερνάει τα 50 άτομα και αποτελεί τη βάση της μεγάλης οικογένειας της Mideast. Η Mideast Travel Worldwide προσφέρει τις υπηρεσίες της τόσο από τα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα, όσο και από το κατάστημα της στην Κωνσταντινούπολη.
Εμπειρία στα εταιρικά ταξίδια
Έχοντας ένα αψεγάδιαστο ιστορικό στην διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών να την ακολουθεί και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πολυάριθμων εταιρικών πελατών,  η Mideast είναι η ιδανική ταξιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα με την απαραίτητη εμπειρία για να αναλάβει τον προγραμματισμό, την οργάνωση και την εκτέλεση των επαγγελματικών σας ταξιδιών.
Το εταιρικό μας πελατολόγιο αποτελείται από πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της ναυτιλίας, της φαρμακευτικής, των χρηματοπιστωτικών, της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, δημόσιους οργανισμούς, πρεσβείες του εξωτερικού, εμπορικά επιμελητήρια καθώς και αθλητικές αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο. Διατηρώντας πάντα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας στο επίκεντρο των πράξεων μας μέσω της  H2H (human-to-human)  εξυπηρέτησης που ακολουθεί η επιχείρηση, όλες σας οι ανάγκες και απαιτήσεις διαχειρίζονται από αφοσιωμένες ομάδες εμπειρογνωμόνων επαγγελματικών ταξιδιών, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο για προσφέρουν υποστήριξη και λύσεις διαχείρισης κρίσεων, εάν κριθεί απαραίτητο.
Είτε χρειάζεστε μια ολοκαίνουργια στρατηγική για επαγγελματικά ταξίδια είτε συμβουλευτικές υπηρεσίες για να χαρτογραφήσετε τα επόμενά σας βήματα, μπορούμε να σας παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις σχεδιασμού, διαχείρισης και εξοικονόμησης κόστους, προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις ανάγκες σας.
Αυτό που κάνει τη Mideast να διαφέρει είναι μια μακροχρόνια παράδοση στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού που έχει διαρκέσει για περισσότερα από 39 χρόνια και η δυνατότητα να διασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές τιμές για τους πελάτες της μέσω καθιερωμένων συνεργασιών με τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και ταξιδιωτικές εταιρείες στην Ελλάδα και τον κόσμο.
values
Οι αξίες μας
Με γνώμονα τη «WeCare» φιλοσοφία μας και εμπνευσμένοi από το μότο της εταιρείας μας «Passion for challenge», τα στελέχη μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας και να ξεπεράσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας για το επόμενο εταιρικό σας ταξίδι.

Ομαδικότητα
Φροντίδα
Αφοσίωση
Ακεραιότητα
Δέσμευση
Ευθύνη
Επαγγελματικότητα
Δύναμη

39
χρόνια ιστορίας
36
βραβεία
5259820
χαρούμενοι ταξιδιώτες
50
μέλη
118
εταιρείες μας εμπιστεύονται
8000
συμμετέχοντες στο μεγαλύτερο συνέδριό μας
wma

2021

“Greece’s Best M.I.C.E. Organiser 2021”

wma

2020

“Greece’s Best M.I.C.E. Organiser 2020”

2019

“Best PCO/DMC”

2018

Silver Award BCD Meetings & Events Greece, M.I.C.E. category

2016

Silver Award Leading PCO in Greece

2015

Bronze Award Leading PCO in Greece

We do the hard work for you,

so you don't have to.

You don't have permission to register